Bevásárló kosár: Kosara üres  |   Kapcsolat
Üdvüzöljük jelentkezzen be vagy regisztráljon

Étrend-kiegészítő

Rohanó világunkban egyre kevesebb időnk jut odafigyelni az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásra. A táplálék kiegészítők olyan élelmiszerek, amelyekkel kényelmesen pótolhatjuk az elmulasztott, vagy rosszabb minőségű, finomított élelmiszerekből hiányzó tápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat. 

Termékünk megfelel a jelenleg hatályban levő étrend-kiegészítőkre vonatkozó jogszabályoknak, rendeleteknek és irányelveknek. A terméket megvásárlók körében folyamatosan gyűjtésre kerülnek a használati tapasztalatok. 

 

 

A holisztikus szemléletű szakemberek nem csupán a már kialakult betegségek kezelésében nyújthatnak segítséget, hanem a betegségek megelőzésében, testi, lelki, szellemi egészségünk megőrzésében is támogathanak minket. Sok szakember alkalmazza és ajánlja a Márkus Elixír alkalmazását ilyen esetben. Fontos számukra, hogy olyan terméket használjanak, amely kizárólag természetes összetevőkből áll és mentes minden mesterséges adalékanyagtól, színezőanyagtól, aromától, valamint technológiai segédanyagtól.

A termék összetevői és hatóanyagai ártani nem tudnak, viszont a tapasztalatok szerint jelentős mértékben hozzájárulhatnak egyes tünetek csökkentéséhez valamint az egészségessé válásához. A panaszok fakadhatnak a test-lélek-szellem hármasság közötti harmónia megbomlásából, ezért a probléma megoldása a harmónia helyreállításával történhet. 

 

A termék alkoholtartalma: 26±1 V/V%

Ez az alkoholmennyiség a napi ajánlott mennyiség fogyasztása mellett nem ártalmas. Bármely gyógyszertári köptetőben vagy hasonló termékben közel azonos mennyiség fellelhető. Allergén anyagokat nem tartalmaz. Fontos, hogy alkalmazása során lehetőleg napi 2-3 liter tiszta ivóvíz is elfogyasztásra kerüljön. Mielőtt használni kezdené a terméket, a dobozban található tájékoztatót figyelmesen olvassa el!