Bevásárló kosár: Kosara üres  |   Kapcsolat
Üdvüzöljük jelentkezzen be vagy regisztráljon

Hogyan?

Az étrend-kiegészítők folyamatos szedése hozzásegítheti a szervezetet az egyensúlyi állapotának visszaállításához.

Manapság az emberek hozzá vannak szokva, hogy problémáikra azonnali megoldást kínál számukra a világ. A klinikai orvoslásban is hozzászokhattak ahhoz, hogy ha valamilyen fájdalmat éreznek, arra azonnali megoldást kapnak. Bizonyos tünetekre lehet azonnal hatni, viszont akik nem szeretnének gyógyszereket szedni, valamint nem olyan súlyos a problémájuk, amely azonnali klinikai beavatkozást igényel, azok szelídebb megközelítést is alkalmazhatnak.

A Márkus Elixír esetében a test-lélek-szellem egyensúly áll a középpontban, ami nem hagyja figyelmen kívül gondolkodásmódunkat és lelki állapotunkat.

A testben élő összetett ökoszisztéma minden ember egészségének az alapja. Annak épségének megőrzéséhez érdemes étrend-kiegészítőket fogyasztani. Ezek kedvező hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban betegséget megelőző vagy gyógyító hatás nem tulajdonítható nekik. A terméket használók körében a tapasztalatok rendkívül pozitív visszajelzéseket mutatnak.

Az étrend-kiegészítők vitaminokat és ásványi anyagot tartalmaznak.  A készítményünket szigorú gyógyszerészeti szabályoknak megfelelően laborban állítják elő.

Szem előtt kell tartanunk, hogy  az egyes tünetek általában nem 1-2 nap alatt alakultak ki, így a szervezettől sem várható el, hogy néhány nap alatt megszüntessen minden panaszt. Amennyiben valakinél több éve fennállnak a panaszok, több hetes vagy hónapos használat vezetheti el  a tünetmentes állapot eléréséhez. Fontos továbbá, hogy milyen minőségű életet él az Elixír fogyasztója, (étkezési szokások, sport, káros szenvedélyek mértéke), hiszen nem várjuk el a szervezettől, hogy mindent újjá építsen, ha folyamatosan leromboljuk.

 

Amennyiben már elkezdte használni a Márkus Elixírt, legyen türelemmel és adjon időt a terméknek, hogy kifejthesse hatását. A panaszai sem egyik napról a másikra bontakoztak ki. A lelki egyensúly megtalálása mellett fontos a szellemi fegyelem is. Amennyiben a fogyasztó elméje tiltakozik a termék ellen és kizárólag kételyek vannak a fejében, akkor nem valósulhat meg az az egyensúly, amely testi tünetekre kihathat és megszüntetheti azokat. Legyünk türelmesek, törekedjünk arra, hogy az egész szervezet egészét egyben lássuk és harmonizáljuk, holisztikusan szemlélve a testi tüneteinket.

 

Az érvényben lévő jogszabály szerint nem áll módunkban visszavenni megkezdett, felbontott csomagolású terméket. Ennek értelmében termékminta kiadására sincs lehetőség, mivel 1 napi adag elfogyasztása nem fogja biztosítani a kívánt hatást.

 

Ismerje meg termékünket bővebben és adjon lehetőséget egyensúlyi állapotának visszaállításához!