Bevásárló kosár: Kosara üres  |   Kapcsolat
Üdvüzöljük jelentkezzen be vagy regisztráljon

Információ, hatóanyagok, termékleírás

Egy új termékkel, a Márkus Elixírrel szeretnénk megismertetni Önt!

Az OÉTI engedély alapján a Márkus Elixír egy étrend-kiegészítő termék, amely hozzájárulhat a szervezet immunrendszerének optimális működéséhez.  Az emberek nagy részének a táplálkozása rendszerint szegényes bizonyos tápanyagokban, amelyek pótlásában segíthetnek az étrend-kiegészítők. Fontos azonban tudatosítanunk, hogy az első lépés az étrendünk rendbetétele. Az egészséges táplálkozási szokások mellett fogyasztott kiegészítők rendkívül jótékony hatással lehetnek szervezetünkre.

 

A kiegyensúlyozott, vegyes étrend biztosítja a szervezet egyensúlyi állapotához és élettani működéséhez szükséges tápanyagokat és a biológiailag aktív összetevőket. Adódhatnak azonban olyan élethelyzetek, amikor a megszorítások, a kiegyensúlyozatlan, esetleg egyoldalú étrend, vagy a szervezet kimerült állapota miatt étrend-kiegészítő fogyasztására lehet szükség a szervezet egyensúlyi állapotának visszaállításához.

A termék  C, B1- és B6-vitamint tartalmaz, amely bizonyos jótékony gyógynövényekkel együtt alkalmazva pozitív hatással lehet szervezetünkre.

 

Miben hiszünk, amikor a terméket Önnek ajánljuk?

Az ember egy bizonyos genetikai örökség alapján megnyilvánuló alkattal születik (a magatartásminták öröklődését látják a genetikai kódokban). Emberi viselkedésünket születésünk után a a környezet, a szüleink, a tanárok, barátok és ellenségek alakítják, „kondicionálják”. Személyiségünk változhat, alakulhat a körülöttünk levők visszajelzései által. Minden ember életútja rövidebb vagy hosszabb, jól azonosítható szakaszokra osztható, és az egyes életszakaszokban jelentkező feladatokat, problémákat a hozott minták alapján kezeli.

Ha egy problémás helyzetre nincs számára kielégítő megoldása, vagy elfogadható magyarázata, akkor nem tehet mást: elfojtja, kikerüli azt. Az elfojtások egy életen át halmozódhatnak. Ezek az elfojtások fennmaradhatnak, a megoldatlan élethelyzetek pedig pszichés kiváltói lehetnek számos betegségnek. Amíg az orvostudomány "csupán" pszichoszomatikus betegségekről beszél (magas vérnyomás betegség, fekélybetegség, cukorbetegség, stroke, szívinfarktus stb.), addig a spirituálisan gondolkodók másként jellemzik a panaszok együttesét. Véleményük szerint a sikertelenség, a lelki egyensúlyvesztés, illetve a kudarcok okát a lélek - tudat - tudatalatti szintjén kell feloldani.


 

A termék hatékonyan hozzájárulhat a hagyományos étrend kiegészítéséhez. Emellett kedvező hatása révén alkalmas lehet egy kiegyensúlyozott állapot eléréséhez, amennyiben használója megfelelő ideig alkalmazza a terméket. Az, hogy ehhez kinek mennyi idő szükséges, függ a saját problémájának súlyosságától, illetve befolyásolja az is, hogy milyen régóta áll fenn a panasza. A termék használata mellett javasoljuk, hogy forduljon orvosához vagy természetgyógyászához.

 

Amennyiben átfogó képet szeretne kapni a Márkus Elixír által nyújtott előnyökről, várjuk előadásunkon.