Bevásárló kosár: Kosara üres  |   Kapcsolat
Üdvüzöljük jelentkezzen be vagy regisztráljon

Bóna László könyvek

Bóna László: Ki szeret igazán?

Hogy függ össze az emberismeret a szeretettel? Valakit épp azáltal szeretünk meg, hogy megismerjük, valakiből meg épp akkor ábrándulunk ki, amikor alaposabban megismertük. Akkor mit lehet megismerni valakiben egyáltalán és hogyan?

És azért akarok-e valakit megismerni, hogy szeressem, vagy hogy tudjam nem szeretni? Mi az, ami megismerhető és mi nem az? És az szeret-e igazán, aki ismer? És valóban nem szeret, aki nem szeret? És vajon honnan ismerem meg, hogy tényleg szeret-e, aki szeret? És tényleg nem szeretem, akit nem szeretek? Baj-e nem szeretni, akit nem szeretek? Szerethetem-e, aki nem szeret? Igaz-e, hogy csak az tud másokat szeretni, aki önmagát szereti? És ha én már mindenkit szeretek, akkor engem ki szeret? Bóna László áromrészes, homeopátiás szemléletben tartott előadás-sorozata – kirándulás a valóság különböző szintjei között, a hasonlóság felismerésében rejlő szeretet megfigyelésével.

Részletek és megrendelés

Bóna László: Ki bántott?

Miért nem tud az ember megszabadulni régi sérelmeitől? Miért hurcolja időtlen időkön keresztül ezeket, akár egész életén át? Mik következnek a meg nem oldott régi sérelmekből és mik a friss sértésekből? Kit mi bánt, ki mit tart bántásnak, és kit mivel nem lehet megbántani? Ki mit kezd azzal, ha megbántják, és ki hogy bánt meg másokat? Ki mit kezd azzal, ha ő sért meg másokat, akár akaratlanul, akár szándékosan? Homeopátiás kirándulás a szókimondás, őszinteség, tapintat és elfojtás határvidékein, ahol a sérelmek egymáshoz hasonló ereje alkotja az életet.

Részletek és megrendelés

Bóna László: Figyelem, figyelem...!

Bóna László

Figyelem, figyelem...! Tanításról, értékekről, szeretetről, gyászról, érintésről homeopátiás szemmel

négy előadás

Részletek és megrendelés