Bevásárló kosár: Kosara üres  |   Kapcsolat
Üdvüzöljük jelentkezzen be vagy regisztráljon

Törzsvásárlói program

Üdvözöljük Hűségprogramunk ismertetőjében!

Az alábbiakban találja információinkat a Törzsvásárlói rendszerre vonatkozólag.

    
A programhoz való csatlakozás menete:

 • Regisztrációs lap letöltése, adatokkal kitöltése, aláírva leadása legalább 2 üveg Márkus Elixír (Mini Pack) megvásárlása mellett.
 • A regisztráció kitöltésekor adja meg Ajánlója 6 jegyű kódját ahhoz, hogy az Ő csoportjába tartozhasson! Ha nem tudja a kódot, írja be annak a személynek a nevét, akitől hallott a Márkus Elixírről akár egy előadáson, akár személyes egyeztetés alkalmával.
 • Abban az esetben, ha nem ad meg kódot, vagy ajánlói nevet, ügyfélszolgálatunk minden esetben felkeresi Önt, annak érdekében, hogy kérdései esetén Ajánló szakember is segítse Önt a termék megismerésében.


A programhoz való csatlakozással nyilatkozatot tesz, amelyben a vállalja az alábbiakat:

 • Csatlakozását követően minden naptári hónapon belül legalább 1 db Aktivitás Duo Packot vásárol a Márkus Elixír Kft. termékeiből a www.markuselixir.hu weboldalon keresztül, amennyiben jutalékot szeretne kapni.
 • Elfogadja, hogy jutalék kifizetése (vagy kedvezmény formájában levásárlása) kizárólag abban az esetben lehetséges, ha a tag legutóbbi vásárlásának ideje naptári hónapon belül történt, valamint Regisztrációs Lapja megérkezett a Márkus Elixír Központba, a jutalék alapjául szolgáló megrendelt termékek pedig kifizetésre kerültek.
 • A Törzsvásárlói Programhoz csatlakozó tagok vásárolhatnak kizárólag olyan csomagot, amely +1 üveget tartalmaz, (Mini Pack vagy e csomag bővítményeit), ezáltal jelentős kedvezményhez jutva!
 • A program jutalék jóváírásra ad lehetőséget, amelynek mértékét a tag által elfogadott Törzsvásárlói szabályzat tartalmazza.
 • Mit tegyen, ha regisztráció során rossz ajánlói kódot adott meg Ön vagy akinek megmutatta a rendszert?

  Kérjük, írásban jelezze ügyfélszolgálatunknak a regisztrációt követő 48 órán belül az info[kukac]markuselixir.hu e-mail címen, amennyiben rossz Ajánlói kódot gépelt be a regisztrációja során. Mivel az Ajánlói rendszerben nem lehetséges a későbbiekben a módosítás, így csak abban az esetben tudjuk elfogadni ezt a kérést, ha a regisztrációt követő 48 órán belül írásos jelzést kapunk mindkét féltől. Vásárlás után nincs lehetőség módosítani az Ajánlót.

 

 Jutalékok

A jutalékokat a regisztráció elfogadása mellett bankszámlára fizetjük ki. A törzsvásárlói program tagja lehet bármely 18. életévét betöltött természetes személy vagy jogi személy.

 • A rendszer kialakítása tárgyhónapokat vesz figyelembe, a keletkezett jutalék a vásárlás tárgy hónapjának első napjától 3 hónapig áll rendelkezésre.
 • Minden vásárlás szempontjából aktív hónapot adott időn belül le KELL zárni, a rendszer jelzi, meddig felhasználható a jutalék.

Minden esetben csak megrendelt és pénzügyileg teljesített vásárlások képeznek jutalékot.

 

Regisztrálok a kedvezményekért!