Bevásárló kosár: Kosara üres  |   Kapcsolat
Üdvüzöljük jelentkezzen be vagy regisztráljon

Tudjon meg többet!

Tapasztalatok és esettanulmányok

Termékeink szedését mindenkinek ajánljuk, fogyasztóink tapasztalatait összeszedve mutatunk be néhány esetet, amelyekben a Márkus Elixír már segített.

A beszámolók személyes tapasztalatokon alapulnak, amelyek bemutatják, milyen sokféle területet oldhat meg az Elixír szedésével. Ahogyan a tapasztalatok területei is mutatják, minden ember szervezete más, a jelentkező tünetek és a megoldások (mennyi időn belül érkezik változás) kortól és élettani állapottól függően változhatnak.

Részletek

Kinek ajánljuk?

A vitaminok bevitele nagyon fontos, amennyiben a táplálkozással nem tudjuk bevinni a megfelelő mennyiségeket, pótolni kell azokat étrend-kiegészítőkkel.

Vásárlóink már az első használat alkalmával hangulatjavulásról számolnak be és a tapasztalatok alapján visszaigazolást nyer, hogy számos területen alkalmazható. Rendszeres használatával megtalálhatjuk testi-lelki harmóniánkat, visszanyerhetjük helyes döntési képességünket, segít az egyes feladatokat vagy kapcsolatokat a helyükön kezelni.

Részletek

Étrend-kiegészítő

Koncentrált formában tartalmaz tápanyagokat, illetve egyéb táplálkozási vagy élettani szempontból fontos anyagokat. Az étrend-kiegészítők célja a hagyományos étrend kiegészítése.

Kizárólag természetes összetevőkből áll, minden adalékanyagtól, mesterséges színezőanyagtól és mesterséges aromáktól mentes.

Részletek

Információ, hatóanyagok, termékleírás

Márkus Elixír működési mechanizmusa, hatóanyagai.

A kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozás biztosítja a szervezet egyensúlyi állapotához, élettani működéséhez szükséges tápanyagokat és a biológiailag aktív összetevőket is. Adódhatnak azonban olyan élethelyzetek, amikor a megszorítások, a kiegyensúlyozatlan, esetleg egyoldalú étrend, vagy a szervezet kimerült állapota miatt étrend-kiegészítő fogyasztására lehet szükség a szervezet egyensúlyi állapotának fenntartásához.

A hagyományos orvoslás kiegészítőjeként meglepően biztató eredmények érhetők el az alternatív gyógyászat, információs gyógyászat alkalmazásával.

Tudjon meg többet termékünkről!

Részletek

Összetevők

Vitaminok és gyógynövények kedvező élettani hatása

A gyógynövények hatóanyagait felhasználják testi problémák kezelésére, az ember és a természet között létrejövő harmónia kialakítására illetve a földi élethez való alkalmazkodás elősegítésére. Étrend-kiegészítőkben a hatóanyag megfelelő alkalmazása jótékony hatással lehet az egész szervezetre.

A vitaminok az emberi szervezet számára nagyon fontos anyagok, nélkülük szervezetünk nem tud működni.

Részletek

Hogyan?

Mi okozza a működés fennakadását?

Mire kell figyelnem? Mit várhatok a Márkus Elixírtől? Miben különbözik ez a termék és hogyan fejti ki a hatását?

Részletek